Belettering

Belettering voor op elk object.

Op de weg zie je vaak (ZZP) busjes rijden van bedrijven met een eigen logo. Dit is een van de voorbeelden van belettering. Wij kunnen dit voor u ontwerpen en drukken. Naast het gebruik op een ZZP bus of je eigen auto, kan belettering ook gebruikt worden voor b.v ramen. Bij Studio Miller kunnen wij dit drukken op lichtdoorlatende folie, zodat je nog lekker naar buiten kunt kijken en de ruimte licht genoeg is om goed in te kunnen werken. Ook kan belettering binnen of buiten het pand gebruikt worden, zoals op muren in een lege of saaie hal.

 

Wij zijn specialist in het ontwerpen van reclame-uitingen. Copyshop Uitgeest is een sub-bedrijf van Studio Miller en gespecialiseerd in het kopiëren en printen van gewenste documenten en foto’s. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Wij zijn gevestigd in Uitgeest, waar u uiteraard van harte welkom bent. Volg onze Facebookpagina voor regelmatige updates!

Persoonlijk contact

U bent bij ons geen nummertje. We geven u graag persoonlijk advies en helpen u op de juiste manier. Bij Studio Miller gaan wij voor een hoge kwaliteit van reclame-uitingen.

Vrije parkeerplaats

Komt u met de auto vanuit Uitgeest, Castricum, Alkmaar, Heiloo of Beverwijk naar ons voor een ontwerp? U kunt bij ons voor de deur parkeren.

Advies op maat

Bent u het ook zat om drukwerk te bestellen en het te ontvangen met fouten? Na ontvangst van uw document zullen wij u persoonlijk advies geven, voor het perfecte resultaat.

De specialist voor al uw reclame-uitingen op maat.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen