Bewegwijzering

De juiste richting? Gebruik bewegwijzering.

U herkent het vast… u zit op de fiets en je gaat naar een bedrijf, museum, school, recreatiepark of je volgt een fietsroute. Om er voor te zorgen dat u een specifieke richting op gaat, is er gebruik gemaakt van bewegwijzering. Wij kunnen deze bewegwijzering ontwerpen, onder andere voor scholen, recreatieschappen, Rijkswaterstaat, de gemeente of voor bedrijven. Samen met u komen wij tot een professioneel ontwerp.

 

Naast het ontwerpen, kunnen wij de bewegwijzering ook direct drukken. Copyshop Uitgeest in een sub-bedrijf van Studio Miller en gespecialiseerd in kopiëren, printen en drukken. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij interesse of neem contact met ons op. Wij zijn gevestigd in Uitgeest, waar u uiteraard van harte welkom bent. Op onze Facebookpagina kunt u diverse voorbeelden van onze projecten zien.

Persoonlijk contact

U bent bij ons geen nummertje. We geven u graag persoonlijk advies en helpen u op de juiste manier. Bij Studio Miller gaan wij voor een hoge kwaliteit van reclame-uitingen.

Vrije parkeerplaats

Komt u met de auto vanuit Uitgeest, Castricum, Alkmaar, Heiloo of Beverwijk naar ons voor een bewegwijzering ontwerp? U kunt bij ons voor de deur parkeren.

Advies op maat

Bent u het ook zat om drukwerk te bestellen en het te ontvangen met fouten? Na ontvangst van uw document zullen wij u persoonlijk advies geven, voor het perfecte resultaat.

De specialist voor al uw reclame-uitingen op maat.