Huisstijl & logo ontwerpen

Huisstijl en logo ontwerpen? Studio Miller.

Heeft u een eigen bedrijf en heeft u een (nieuw) logo nodig? Of bent u op zoek naar een bedrijf dat met u meedenkt en een compleet nieuwe huisstijl ontwerpt? Dan bent u op het goede adres bij Studio Miller. Elk bedrijf heeft een eigen en unieke stijl en wil een identiteit uitstralen. Een huisstijl en logo ontwerpen doen wij samen met u, en kan uiteindelijk verwerkt worden op bijvoorbeeld enveloppen, briefpapier,  uw (bedrijfs)auto en meer.

 

Studio Miller heeft een sub-bedrijf, genaamd Copyshop Uitgeest, dat u direct kan helpen met het printen, drukken en ander reprowerk met uw nieuwe logo en in uw nieuwe huisstijl. Bent u geïnteresseerd in een van onze diensten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. Uiteraard kunt u ook bij ons langskomen in Uitgeest. Volg onze Facebookpagina voor voorbeelden van klanten die u zijn voorgegaan.

Persoonlijk contact

U bent bij ons geen nummertje. We geven u graag persoonlijk advies en helpen u op de juiste manier. Bij Studio Miller gaan wij voor een hoge kwaliteit van reclame-uitingen.

Vrije parkeerplaats

Komt u met de auto vanuit Uitgeest, Castricum, Alkmaar, Heiloo of Beverwijk naar ons voor het ontwerp van uw huisstijl of logo? U kunt bij ons voor de deur parkeren.

Advies op maat

Bent u het ook zat om drukwerk te bestellen en het te ontvangen met fouten? Na ontvangst van uw document zullen wij u persoonlijk advies geven, voor het perfecte resultaat.

De specialist voor al uw reclame-uitingen op maat.