Kopiëren & printen

Inscannen, kopiëren en printen van documenten, verslagen, scripties, bouwtekeningen en posters.

Wij kunnen ons voorstellen dat u soms graag een aantal kopietjes van een document wilt of dat u bepaalde foto’s wilt inscannen zodat u deze op uw laptop kunt gebruiken of bewaren. Copyshop Uitgeest is een professioneel en dynamisch bedrijf in kopiëren en printen en sinds 2003 gevestigd aan de Langebuurt in Uitgeest. Wij hebben een grote capaciteit aan hoogwaardige printapparatuur. Niet alleen voor snelle levering van kopieer-, scan en printwerk van documenten, verslagen, scripties, bouwtekeningen en posters kan men bij ons terecht. Ook het zorgvuldig inbinden, lamineren, afwerken en zelfs thuisbezorgen behoren tot de mogelijkheden. Zowel een enkel exemplaar als in grotere oplage, in klein formaat of heel groot.

 

Voor vragen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of direct een offerte aanvragen.

Persoonlijk contact

U bent bij ons geen nummertje. We geven u graag persoonlijk advies en helpen u op de juiste manier. Bij Studio Miller gaan wij voor een hoge kwaliteit van reclame-uitingen.

Vrije parkeerplaats

Komt u met de auto vanuit Uitgeest, Castricum, Alkmaar, Heiloo of Beverwijk naar ons voor ontwerp van een displaywand? U kunt bij ons voor de deur parkeren.

Advies op maat

Bent u het ook zat om drukwerk te bestellen en het te ontvangen met fouten? Na ontvangst van uw document zullen wij u persoonlijk advies geven, voor het perfecte resultaat.

Copyshop Uitgeest helpt u graag met het printen of kopiëren van uw documenten

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen