Vlaggen

Vlaggen als promotiemateriaal, ontwerpen en drukken.

Vlaggen vallen onder de categorie ‘wapperend promotiemateriaal’. U begrijpt vast wel dat afhankelijk van de richting van de wind, de vlag te zien is vanaf een bepaalde plek. Bij Studio Miller kunnen wij het ontwerp van de vlag maken, maar u kunt ook het ontwerp bij ons afleveren zodat wij het op de vlag kunnen drukken. Dit promotiemateriaal kan onder andere gebruikt worden voor het pand van uw bedrijf, uw strandtent of in de vlaggenmast bij uw eigen huis.

 

Wilt u graag gebruik maken van onze diensten, zoals het ontwerpen of bedrukken van reclame-uitingen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op. U kunt ook langskomen bij ons in Uitgeest. Bekijk op Facebook onze referenties.

Persoonlijk contact

U bent bij ons geen nummertje. We geven u graag persoonlijk advies en helpen u op de juiste manier. Bij Studio Miller gaan wij voor een hoge kwaliteit van reclame-uitingen.

Vrije parkeerplaats

Komt u met de auto vanuit Uitgeest, Castricum, Alkmaar, Heiloo of Beverwijk naar ons voor het ontwerp van een vlag? U kunt bij ons voor de deur parkeren.

Advies op maat

Bent u het ook zat om drukwerk te bestellen en het te ontvangen met fouten? Na ontvangst van uw document zullen wij u persoonlijk advies geven, voor het perfecte resultaat.

De specialist voor al uw reclame-uitingen op maat.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen