Bedrijfskleding

Bedrijfskleding met eigen ontwerp?

Bedrijfskleding is altijd goed om te hebben, voor herkenbaarheid, maar ook voor promotie. Bijvoorbeeld wanneer u of uw personeel buiten werkt, op een beurs staat, meedoet aan een hardloopwedstrijd, iedereen universele kleding draagt binnen het bedrijf, of natuurlijk voor veel meer andere redenen. Bij Studio Miller kunnen wij een ontwerp maken, maar ook uw complete huisstijl en logo ontwerpen. Naast het ontwerp kunnen wij door middel van ons sub-bedrijf Copyshop Uitgeest de bedrijfskleding ook bedrukken.

 

Wilt u ook bedrijfskleding met uw eigen logo of in uw eigen huisstijl? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op wanneer u meer informatie wilt ontvangen.  Volg onze Facebookpagina voor voorbeelden van klanten die u zijn voorgegaan.

Persoonlijk contact

U bent bij ons geen nummertje. We geven u graag persoonlijk advies en helpen u op de juiste manier. Bij Studio Miller gaan wij voor een hoge kwaliteit van reclame-uitingen.

Vrije parkeerplaats

Komt u met de auto vanuit Uitgeest, Castricum, Alkmaar, Heiloo of Beverwijk naar ons voor ontwerp van bedrijfskleding? U kunt bij ons voor de deur parkeren.

Advies op maat

Bent u het ook zat om drukwerk te bestellen en het te ontvangen met fouten? Na ontvangst van uw document zullen wij u persoonlijk advies geven, voor het perfecte resultaat.

De specialist voor al uw reclame-uitingen op maat.

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen